Skip to content

Lajmet e ditës

Rruga e re ndihmon banorët në Malësi, Plavë e Guci

Zeri Amerikes - Dje, 03/05/2017 - 18:30
Më parë banorët e këtyre zonave udhëtonin më shumë se 250 km për të mbërritur në Podgoricë, ndërsa rruga e re tani e ka shkurtuar distancën në 100 km
Kategoritë: Lajmet e ditës

Emigrantët shqiptarë në Selanik

Zeri Amerikes - Dje, 03/05/2017 - 18:28
Një bisedë e korrespondentit të Zërit të Amerikës me emigrantët nxjerr në pah vështirësitë dhe dilemat e tyre
Kategoritë: Lajmet e ditës

Sektori bujqësor në Malësi të Madhe

Zeri Amerikes - Dje, 03/05/2017 - 18:26
Specialistët e bujqësisë po i nxisin banorët e zonës të zgjerojnë numrin e kulturave që kultivojnë
Kategoritë: Lajmet e ditës

E ardhmja e Forcave të Sigurisë së Kosovës

Zeri Amerikes - Dje, 03/05/2017 - 18:24
Presidenti Hashim Thaçi tha të dielën se shumë shpejt do të ndryshohet ligji për Forcën e Sigurisë, nëpërmjet së cilës do t’i ndryshohet misioni dhe detyrat e kësaj force
Kategoritë: Lajmet e ditës
Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar