Login 
Thursday, 9 Shkurt 2017
Kalendari Mujor


Kategorite:
Kategorite: Te gjitha

09
Shkurt 2017
Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
  Kategorite: Personalitete9 shkurt 1951 Greta Garbo merr shtetesine Amerikane
Pershkrimi:
Me 9 shkurt 1951, aktorja suedeze Greta Garbo, 46 vjec, mori shtetesine amerikane. Garbo shkoi ne ShBA me 1926 pas disa filmash te suksesshem ne Suedi, dhe menjehere korri sukses ne dy gjinite e filmave te asaj kohe, me ze dhe pa ze. Ajo u largua nga bota e kinemase me 1941 dhe pjesen tjeter te jetes e kaloi ne nje vetmi te famshme, e shkeputur teresisht nga bota, deri sa vdiq me 1990.


08:00  
09:00  
10:00  
11:00  
12:00  
13:00  
14:00  
15:00  
16:00  
17:00  


Copyright @ 2005-2015 Gazeta Kritika | Kritika-Lajme | Kritiket Blog | Libri i Verejtjeve | Rss feed | Shko Lart