Login 
E Shtune, 20 Maj 2017
Kalendari Mujor


Kategorite:
Kategorite: Te gjitha

20
Maj 2017
Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
  Kategorite: Te pergjithshme20 maj 1873 dalin pantallonat Blu Xhins
Pershkrimi:
Me 20 maj 1873, bisnesmenet nga San Francisko, Levi Strauss dhe Jacob Davis moren patenten per te krijuar pantallona pune te forcuara me fije metali, duke shenuar keshtu njerin prej prodhimeve me te famshme boterore: blu xhins.


08:00  
09:00  
10:00  
11:00  
12:00  
13:00  
14:00  
15:00  
16:00  
17:00  


Copyright @ 2005-2015 Gazeta Kritika | Kritika-Lajme | Kritiket Blog | Libri i Verejtjeve | Rss feed | Shko Lart