Skip to content

Serbia është si ISIS - Të ndalohet Edsad Pashë Rama të shkoj atje, jo tifozët e tyre

13. 10. 2014 nga Vëzhguesi

Version i përshtatshëm për printim
Rama serb

Iluzioni se Serbia mund të civilizohet është i të njëjtit probalitet me civilizimin e ISIS. Çfarë bën ISIS sot në Siri e Irak i ka bërë Serbia nga 100 vjet mbi shqiptarët. Jo më larg se 20 vjet më parë serbët masakruan Bosnjën e Kosovën nën të njëjtën modë si ISIS sot. ISIS nuk është shpikësi i spastrimit etnik, as i varreve masive e masakrave çnjerëzore me heqje koke, këto i ka mësuar nga Serbia.

Këtu problemi nuk qëndron në atë se serbët "zhgënjyen" duke refuzuar tifozët shqiptarë të futbollit, pasi vetëm naivët e budallenjtë janë zhgënjyer në këtë aspekt, por çështja fondamentale që ngrihet këtu ndriçon faktin se është iluzion i rrezikshëm të fantazosh se rruga e zhvillimit të Shqipërisë kalon nga Beogradi, siç propogandon Edsad Pashë TopeRama.

Vetëm harmonia pozitë-opozitë është çelësi i suksesit të zhvillimit tonë që i hap rrugë miliardave perëndimore, jo shtypja e opozitës në Shqipëri dhe në vend të saj harmonia me ISIS (Serbinë).

Janullatusi na provokoi ditën-për-diell, kur inaguroi në greqisht kishën ortodokse të Tiranës, nëpërmjet thirrjeve "Kosova është Serbi" të një grupi animalësh serbë të stepave bizantine, por shqiptarët i injoruan, sepse ne kemi shpirtin perëndimor të lirisë. Ne nuk kemi shpirtin e kalbur bizantin të Edsad Pashë TopRamës, as të bishave të origjinës së tij në Lindje. Ky zoraxhi, që ka vendosur të shurros mbi lumejtë e gjakut shqiptar që ISIS (Beogradi) ka derdhur nga 100 vjet, nuk është gjë tjetër veçse Edsadi i këtij shekulli...

Autori
Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar