Skip to content

Andi Bushati mes autizmit të lindur e terrorizmit analitik

21. 04. 2017 nga Vëzhguesi

Version i përshtatshëm për printim
djalli.jpg

Lindur e ritur me autizëm të pakuruar ndonjëherë, sepse e tillë ishte kultura në Shqipëri ndaj saj, i vonuar në mendim e gjykim, më shumë se një kohe tashmë (mosha bën të veten), dhe i brumosur me shkollën sovietike të gazetarisë, si tërë "banda" e analistëve atje... Arithmetikën bëjeni vetë se çfarë produkti intelektual mund të prodhoj truri autizt i Andit + Andi bol(e)shevik!!!

Ky fatkeq i pakuruar, bëri thirrje dje për rrëzimin e qeverisë me dhunë, madje për përhapje të dhunës, djegie të ndërtesave qeveritare anë-e-mbanë vendit nga Lulziu... Dhe të mendosh faktin se ky ham-hamës është kushëriri i Ministrit të Jashtëm Bushati. Edhe bufi e di se xhelozia për suksesin e kushëririt e bën pacientin Andi të vuaj, e herë-pas-herë të shpërthej në ekstazë, dje deri në tone terroriste kundër vendit mbarë...

Një gjë s'kuptoj, përse është kaq e vështirë të kapet nga analistët e shkollës sovietike të Tiranës, se qeveria Rama është një qeveri pro-perëndimore, më pro-perëndimorja që Shqipëria ka patur. Kryeministri shqiptar (si askush më parë) u dekorua para disa javësh nga shteti francez, pikërisht në pikun e "krizës" shqiptare të instaluar nga Kremlini në Tiranë, thjesht për të përcjellë mesazhin se Perëndimi është me qeverinë shqiptare.

Ministri i Jashtëm gjerman erdhi në mes të Tiranës, hoqi dorezat "diplomatike", dhe e qëlloi me grusht të "thatë" fytyrën me mish prapanice të Lulzi putinistit...

Cfarë tjetër duhet të bëjë Perëndimi që pacienti Andi të bindet se cënimi i qeverisë shqiptare është i pamundur këtë rradhë (e gjithmonë nga sot e tutje), dhe se do ketë konsekuenca fatale për këdo që synon apo ndërmer aksione për të destabilizuar Shqipërinë. Budallait i hapet rruga, por këtij i duhet treguar vendi. Bullshit.

Autori
Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar