Skip to content

Analiza

Erion, ndërto parqe të reja në Tiranë, jo të shkatërrosh të vetmin

09. 03. 2016 nga Vëzhguesi

park.jpg

Para shtëpisë sime (përtej Atlantikut ku jetoj) është një park i madh, me 10 fusha futbolli njëra pas tjetrës. Dy-tre kilometra më tutje është një tjetër park gjigand, me fusha sporti, shtigje vrapimi, vende pushimi, grilla për pjekje etc. Çdo bllok (10 mije banore) ka parkun e vet në qytetin tim që është 3 here sa popullsia e Shqipërisë.

Familja Jashari: Çelni sytë, bashkohuni!

06. 03. 2016 nga Frank Shkreli

frank_shkrel.jpg

Kosova dhe mbarë kombi kujtuan me manifestime 18-vjetorin e fillimit të luftës së armatosur të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe të sakrificave të mijëra dëshmorëve të kombit, luftë e cila me ndihmën dhe me ndërhyrjen ushtarake të aleancës së NATO-s dhe miqve perëndimorë të shqiptarëve, çoi në çlirimin e trojeve dardane, duke dëbuar nga Kosova forcat terroriste të ushtrisë dhe policisë serbe. Ka shumë për tu festuar, pasi për 8 vjetë tani Kosova gëzon pavarësinë dhe është njohur mbi 100 shtete anë e mbanë botës.

Erion Veliaj tani si Gazidede

06. 03. 2016 nga Vëzhguesi

Protesta te parku

Sinqerisht nuk kuptoj çfarë ka në mendje! Kaq fanatik i verbër të jetë, që është gati të shkatërroj pemët e parkut të Tiranës, për një kënd lojrash ku të loz djali i Ramës (siç flitet)? A shikon ky person se ç'bëhet vërdallë në Shqipëri?! A shikon ky njeri se këto 25 vjet Shqipëria rrënoi 80% të sipërfaqes së saj pyjore, dhe sot vendi ndodhet në emergjenci të larte ekologjike, në prag të zhdukjes fizike, ku pas çdo rënie shiu ndodh përmbytje?!

Z. Rama, a nuk skuqesh fare që akoma udhëton në autostradat e Berishës

04. 03. 2016 nga Vëzhguesi

p_pytje.jpg

Kur jemi vetëm një vit para zgjedhjeve parlamentare të 2017-s, është e trishtueshme (shume e trishtueshme) të konstatohet se punimet në infrastrukturen rrugore shqiptare kanë ngrirë që në kohën kur Berisha nguli gozhdën e fundit, disa vite më parë.

Rusia e Putini nga Donald Trump te Albin Kurti

02. 03. 2016 nga Vëzhguesi

007.jpg

Roli i një Presidenti amerikan nuk ka shumë impakt në politikën e brendshme amerikane, se atë të jashtme. Përsa i përket aspektit të brendshëm, shteti amerikan ka ndërtuar një rrjet perfekt institucionesh që nuk lenë hapësirë për abuzim nga presidentët. Ndryshon puna në politikën e jashtme, në këtë aspekt presidenti është mëse i fuqishëm.

Lajmet e Fundit

Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar