Skip to content

Analiza

Terror Shtetëror

28. 02. 2009 nga Artan Mullaj

Sfidat e botës sot, më shumë se të tilla, në fakt janë dilemma apo paqartësi për pasojat e ardhshme të aventurave që të mëdhënjtë dhe të fuqishmit e njerëzimit shkaktojnë me vendime shpesh të dyshimta. Në skenën botërore të ndodhive, këtyre dilemave të politikes së ditës u shtohet edhe nje dozë terrori shkencor, që nderet me shpejtësi në planet, për rreziqet dhe fatalitetet e kohës sonë, duke e bërë edhe më të brishtë jetën njerëzore në tërësi. Madje, më shumë se politika, ngaqë është më e sinqertë se ajo, dhe më e besueshme, shkenca e botës është shndruar në një përbindësh psikologjik,

Të paktën Edi Rama nuk ka vajzë e dhëndër...

28. 02. 2009 nga Kritika

Që nga koha e tre motrave të Zogut, Myzejenit, Ruhijes e Maxhides, asnjë femër tjetër (pjestare e familjes së kryeministrit) nuk ka patur impakt kaq të madh në politikën shqiptare.

n/a

Lajmet e Fundit

Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar