Skip to content

Category: Shkrime nga Besim GollopeniPërmbajtje e sindakuar

PISA: Në javë debat - ÇKA më pastaj?

13. 12. 2016 nga Besim Gollopeni

Besim Gollopeni

Ndër vite në shoqërinë kosovare është ndërtuar një kulturë një javore e diskutimit publik për tema të cilat e atakojnë atë. Pavarësisht rëndësisë të temës që ka, debati zgjat një javë dhe më pastaj, askush nuk merret me kërkimin e përgjegjësisë apo llogaridhënies. Në anën tjetër, nga akter të ndryshëm me qëllim apo pa qëllim kamuflohet aq shumë për tema të caktuara aq sa, të mbushet mendja se ky popull nuk kuptuaka fare se çka është ka ndodh në vend dhe kush janë përgjegjësit.

Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar