Skip to content

Category: Shkrime nga Frank ShkreliPërmbajtje e sindakuar

Kujdes nga politika Putiniste ne Ballkan

04. 08. 2010 nga Frank Shkreli

Eye

Kohet e fundit po flitet dhe po komentohet shume ne lidhje me perpjekjet e Rusise per te rivendosur influencen e Rusise ne bote, nepermjet masash te ligjshme e te paligjshme. Nje perpjekje e tille u pasqyrua me se miri para disa javesh, kur Shtetet e Bashkuara arrestuan nje dyzine spiunesh ruse ne disa qytete te Amerikes, te cilet duke u paraqitur si njerez te thjeshte, kishin infiltruar shoqerine amerikane.

Ndergjegjja kombetare ne gjum - Ku eshte zemerimi?

13. 02. 2010 nga Frank Shkreli

Gjykata

Kohet e fundit ne Shqiperi u “zbulua” nje varreze ne malin e Dajtit ku gjendeshin trupat e te pakten 19 personave, te cilet mendohet se jane te kundershtareve te regjimit diktatorial te Enver Hoxhes. “Zbulimi” i kesaje varreze te madhe u be nga nje person qe kerkonte eshtrat e babait te tij. Ne shtypin shqiptar u njoftua “zbulimi” i eshtrave si nje lajm i rendomte.

Kritiket-Blog Letersi Kritika-dejavu Kalendar